fredag 14 juni 2013

Mammadag

Nu när Muttsi är hemma så behöver vi inte gå särskilt länge på förskolan. Det blir en stund så att hon har en chans att vila upp sig och bli människa igen som hon säger. Hon är tydligen inte det alltid nämligen, människa alltså. Undra vad hon är istället. Jaja - oavsett så blev vi hämtade tidigt idag och sen var det lek för hela slanten.

Jag dansade Gagnam Style i min nya klänning och klocka. Brorsan säger att min klocka är på låtsas. Konstigt sagt, ser väl vem som helst att det är på riktigt?! Sitter ju runt min arm?!

Brorsan fick en Angry Bird som han var väldigt glad för till den flög upp och satte sig i håret. Då fick vi en Angry Bror.

Sen gick vi ner till Märtas By the Sea och firade Moster J som tog examen idag och fått värsta toppjobbet. Jag åt hamburgare, kyckling, spätta, nypotatis och hallon. Jag är glad i mat, det är jag. 

Men plats för glass finns det ju alltid. Så vi tog en sväng ner till Kanalkiosken som fått nya ägare. M Y C K E T trevliga. De tyckte så mycket om mig att de bjöd mig på en glass med strössel. Och jag tyckte så mycket om den så jag åt upp alltihop. TACK!


Storebror kom på en rolig lek. Han drog sin mjukglass över hela hakan och sa att han rakade sig. Det tyckte alla var jättekul utom mamma som torkade och torkade...

Ja sen var klockan nästan 21 och jag var pigg som en lärka! Kutade hem i mina nya brallor som mojjan köpt på marknad i Kina för 40 spänn.

Och när vi kom hem så skypade vi med pappa som är i San Francisco. Han brukar inte vara så exalterad på sina stopp (inte som mamma) men just här verkar han ha haft det riktigt riktigt bra och njutit som bara den. Och ja, visst ser det fint ut!

2 kommentarer:

  1. Oj vad längesen det var sedan jag var inne här. och vad stora ni blivit. Och ännu sötare!

    / Emma

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att er pappa trivs i San Fran, så fin stad!

    SvaraRadera