torsdag 4 juli 2013

Sommarhälsning!

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart.


Här är jag. Jag heter Ami, åtminstone när jag presenterar mig själv. Och min bror heter Gof, åtminstone när jag presenterar honom. Min mamma heter Mamma. Och min pappa, ja han heter Mamma han med när jag kallar på honom. Jag säger ofta buss. Och biss. Och jag älskar läppglans på kinden. 
Jag har en grop i hakan och ett blått märke på kinden. Och så har jag humor.

Jag står upp när jag gungar. För det gör ju Gof. Fastän det tydligen är livsfarligt.
Jag har lärt mig att om man drar bort klämman från håret tillräckligt många gånger så får man lugg. Och när man släcker lampan om kvällen så går den inte att tända igen.

När mamma vinkar hejdå så vinkar jag glatt hejdå tillbaka fast hon egentligen vill att jag ska inse att hon är på väg och att jag ska följa med. Jag är nyfiken och framåt och tar för mig. Och jag kan själv. Jag tycker mycket om att åka bil. Eller bara att få vara i bilen.

Jag är galen i skor. Helst med klack. Och jag vet precis vilka kläder jag gillar och inte gillar. Hakklapp använder jag sällan. Om nån kivas med mig, då kivas jag tillbaka. 

Jag skrattar åt mina egna skämt. Ofta drar jag en vits, en hel harang med ord och ljud och sen skrattar jag åt det. Jag pratar mycket. Och jag tar varje tillfälle som ges att bada.

Jag är snäll. Och rolig. Och jag är tokig i min bror. Vi är bästa vänner. Det har vi bestämt. Jag ska få komma på hans Star Wars kalas.

Glad sommar!

7 kommentarer:

 1. Underbaraste finaste lilla Anni!

  SvaraRadera
 2. så himla gulligt

  SvaraRadera
 3. Gudmor Emma05 juli, 2013

  Finaste Anni, i morgon ses vi. LÄNGTAR! Puss

  SvaraRadera
 4. Så gulligt! Och vi är ganska lika, det där med grop i hakan och skor, trots att jag är så gammal så du kan inte tänka det ens!

  Glad sommar till dig och din familj också från Lotta Lux

  SvaraRadera
 5. Vad gulligt!

  SvaraRadera
 6. Vad gulligt!

  SvaraRadera
 7. Vilken presentation, något att spara och titta på i framtiden, så rart. Glad sommar från Helsingborg till er alla./ Jessica

  SvaraRadera