söndag 21 juli 2013

♥♥ TACK ♥♥

Älskade barn!

Det hela började en solig dag i mitten på april 2010 när jag satt med mina mammalediga kompisar på Café Knus uteservering i Malmö. Två av tjejerna berättade att de börjat blogga och jag tyckte det lät kul och bestämde mig för att göra detsamma. Jag har ju alltid älskat att skriva! Dessutom fanns det ju så mycket att skriva om.

Er Morfar kom på det fenomenala namnet iTodd och så var det igång.

Vid tillfället var du, fina Todd, 4 månader och jag tyckte det var så mycket roligare att dokumentera ditt första år i en blogg än i en bok och nu när jag går tillbaka och läser och ser alla bilder så blir jag alldeles varm i hjärtat.

Tanken var att blogga under ett år men tiden går ju som bekant fort och ett år blev plötsligt två och då föddes ju du, vår underbara dotter
Anni, och jag ville ge dig samma möjlighet att kunna gå tillbaka och läsa om ditt första år.

Och nu. Drygt tre år senare är det dags att avsluta iTodd. Ni har blivit ”stora” och ska få vara barn. Bara barn. Inte bloggande barn. Er uppväxt är er, bara er.

Jag hoppas så att ni kommer uppskatta att era första år i livet finns sparade på detta sätt, att ni ser det som en gåva och kan skratta åt alla underbara saker ni sagt och gjort.

Tack för all inspiration, för att ni väcker barnasinnet och känslor i mig som ingen annan kan. 

Ni gör mig så otroligt lycklig varje dag!



Att iTodd har fått så många läsare är smickrande. Stort tack för alla fina kommentarer, mail och till er som kommit fram och hälsat att ni uppskattar bloggen. Det värmer!



Nu tar jag en bloggpaus innan jag skriver "min egen" blogg på ny adress.

50 kommentarer:

  1. Ha en skön BloggSemester, jag väntar med spänning på dina inlägg? :) Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack Nina! Jag var nog lite otydlig, jag kommer starta en helt ny blogg som du naturligtvis är välkommen att läsa. Dock inte klar över adressen riktigt än ;)

      Radera
    2. Åh vad kul! jag älskar ditt sätt att skriva jag följer dig mer än gärna till den nya bloggen, kommer den nya adressen upp här? :) Nina

      Radera
  2. Tack för en mycket trevlig läsning, du skriver verkligen bra! Ser framemot din nya!

    Tant Ebba

    ps
    Klokt beslut även om jag kommer att sakna att läsa om dina barn.

    SvaraRadera
  3. Tack för en otroligt rolig och bra blogg!
    Och tack för mitt älskade BRIO metro Railway-set som jag
    fortfarande leker med nästan varje dag!
    Mamma sitter och nästan gråter vid datorn och
    hoppas att vi får adressen till Erikas egna blogg, när
    adressen är klar vill säga =)

    Kram, Theo med mamma Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv trogna läsare!! Inte gråta ;) Men visst känns det lite tomt! Roligt att höra att tåget kommit till användning. Ge mig din mailadress så ska jag maila den nya adressen till dig när den är igång. Skriv den här eller skicka ett mail till itoddblogg@gmail.com, om du vill alltså.
      Ha en fortsatt fin sommar Jenny &Theo!

      Radera
  4. Men oj så synd. Tack för läsningen jag har fått av er. Mycket roligt och inspirerande att läsa om er dag. Kommer att sakna detta. Hoppas jag kan läsa vidare när mamma fått sin egen blogg.
    Kram till er alla från "tanten på Trafikverket"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Karin! Så glad jag blev den där dagen jag skulle förnya mitt körkort och träffade dig! Smickrad över att du läste bloggen och gillade den. Ser att du har en egen blogg som jag måste kolla in :) Ha en riktigt fin fortsatt sommar! Kram Erika

      Radera
    2. Kära du, min blogg är en katastrof sedan en tid tillbaka. Det går bara inte att få ihop något vettigt..Huvudet är fullt av massor, men det går icke! Mycket frustrerande.
      Jag ser fram emot att få läsa din blogg. Kram till er alla.

      Radera
  5. Bästa Todd och Anni! Tack för att vi fått varit delaktiga i er vardag, festligheter, en massa spännande bus och andra spännande händelser!

    Ha en fortsatt fantastisk sommar och vi ser fram emot att läsa mer Erika!

    Anna & Tage

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna & Tage! Tack själva för att ni hängt med och följt bloggen - gör mig jätteglad! Önskar er med en riktigt härlig sommar!! Kramar!

      Radera
  6. Tusen tack för en underbar blogg! Så många skratt den har skänkt mig! Dina barn är helt underbara Erika! Har varit ett sant nöje att följa Annie och Todd! Ser fram emot att läsa din blogg i framtiden :-)

    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snäll Sofia för dina fina kommentarer på bloggen! Och tack själv för att du förgyller vardagen med lite glamour från prinsessvärlden när man behöver. Ses snart i min nya blogg hoppas jag 😃 Kramar

      Radera
  7. Kommer sakna bloggen MASSOR! Speciellt då det kändes som om vi träffades oftare, fast vi inte gjorde det..eh, du fattar! ;)
    LÄNGTAR till du börjar med DIN blogg Erika.

    Love by Emma....;)
    Kanske jag ska ta tag i min gamla blogg nu när jag blir mamma ledig..?!:)
    PUSS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag ABSOLUT du ska Emma. Känner mig helt lost på fashionfronten utan dig ;) Vill gärna följa din och babyns vardag. Det blir glittrig förstås.
      Vi ses snart I hope. Puss

      Radera
  8. Hej på er alla tre!!! Jag förstår att du bestämt dig för att avsluta itodd och respekterar såklart det, det var säkert ett mkt klokt beslut, MEN det innebär inte att jag inte tycker att det är tråkigt!!! Även om jag misstänkt att det skulle gå åt detta hållet.... Jag får gåshud på hela kroppen när jag läser detta inlägget, SÅ fint så vackert. Finns inget underbarare än barn!!!! ÄR så tacksam över mina syskonbarn och alla andra barn som finns, mer el mindre ofta, i mitt liv!!!! Jag har ju den fantastiska turen att träffa på er i verkligheten ibland!!!! OCH Anni(e??) och Todd, jag såg er cykla (el ja...) med er pappa häromdagen på mormors gata. Den gata jag också växt upp på!!!!! Ser verkligen fram emot att följa din nya blogg, E, och maila mig gärna på FB om och när du börjar på nytt!!!! Största kramen från Lisa S och min hund Geilo

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK Lisa :) Visste väl att du skulle skriva något fint till mig - min trogna läsare!! Ja visst är det så att barn är det mest fantastiska som finns och jag kan tänka mig att du är världens bästa Moster/Faster till dina syskonbarn! Vi kommer såklart fortsätta springa på varandra här nere och det ser jag fram emot. Önskar dig en riktigt härlig fortsatt sommar. Och stort tack för alla dina glada kommentarer, du har ju skämt bort mig med alla vänliga ord. Kram!

      Radera
  9. Gammal läsare23 juli, 2013

    NEJ, kände jag först, inte sluta! Min favvoblogg nummer 1, man blir alltid så glad av att hitta nya inlägg här. Dock förstår jag till fullo ditt beslut att hålla barnen utanför bloggen. Ser framemot din egen blogg i fortsättningen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack min gamla läsare! Det är så himla roligt för de flesta som kommenterar här "vet" jag vilka ni är fast ändå inte. Det värmer alldeles extra när det är en gammal läsare som hängt med ett tag. Så konstigt men jag känner att jag "saknar" er redan :o
      Ha en riktigt fin sommar!

      Radera
  10. Fina ni, det har varit fantastiskt roligt att få möjlighet att följa er! Med humor och många skratt har detta blivit en härligt uppryckande blogg att kika in på titt som tätt. Ta hand om er och TACK för att jag fått följa er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra! Det är precis så jag önskar att läsarna ska känna :) Tack själv!

      Radera
  11. Fantastisk att få följa er, och hoppas innerligt att du startar en blogg. Du har talang i att skriva!

    //Trogen och lite ledsen läsare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa vad glad jag blir att du tycker det!! Vilken fin komplimang!! TACK!

      Radera
  12. Tusen tack för en fantastiskt rolig blogg! Detta är den enda "barnbloggen/mammabloggen" jag läst. Jag önskar er en underbar sommar och all lycka i framtiden med allt ni tar er för, och jag ser fram emot den nya bloggen. Du har verkligen talang för att skriva. Jag hopppas också på en bok nån gång i framtiden...

    Kram från Lotta Lux

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta Lux! Tack för uppmuntrande ord nu och i tidigare kommentarer. Det känns som ett väldigt bra betyg att vara den enda barn/mammabloggen du läst. Ja en bok framöver vore kul.... Den finns i tankarna. En underbar sommar önskar jag dig med så hoppas jag att vi ses i bloggvärlden framöver :) Kram

      Radera
  13. Fäller en liten tår för du skriver så fantastiskt fint och vackert till dina barn Erika<3 Men jag lipar inte länge för ni är ju inte så långt borta, Todd & Anni, och jag vet att jag kan komma och krama på er och leka nästan när som helst:D Tusen tack för de här tre årens läsning! Många kramar Tant Johanna & Hasse i magen.

    SvaraRadera
  14. Kan inte vänta till lille Hasse tittar ut, såå spännande!! Men du måste lova komma och leka ändå även om du får en egen liten goding ;) Vet två här som nog gärna lär honom allt bus de kan! Vi ses snart! Stor kram fina Johanna

    SvaraRadera
  15. lessen, lessen,lessen,
    ni är mina bästisar

    SvaraRadera
  16. Åh... Lite vemodigt, men det är klart att allt har en ände. tack för underbar läsning och fina skratt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv för att du hängt med :)

      Radera
  17. Älskar att följa er vardag!!!! Det var en glädje varje gång ni lagt upp ett nytt inlägg!!! Ser fram emot att läsa din blivande blogg Erika!!! Men det var med sorg i hjärtat jag läste detta inlägg kram från Jenny en trogen läsare.

    SvaraRadera
  18. Så sorgligt att läsa, uppskattar er humor och har skrattat högt på jobbet både en och två gånger :-)

    Lycka till med nya bloggen, den ser jag fram emot. Ha en fortsatt skön sommar

    Jessica, Helsingborg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha vad roligt och härligt att du skrattat högt på jobbet! Önskar dig med en riktigt skön sommar :)

      Radera
  19. skynda blogga

    SvaraRadera
  20. Maria Levin11 augusti, 2013

    Jag har verkligen njutit av dina inlägg - eller ska jag säga dina barns inlägg! Jag förstår varför du nu slutar men jag vill inte missa din egen blogg när du startar upp. Lova att du skriver här på bloggen den nya bloggadressen. Kram, Maria, Uppsala

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maria!! Jag lovar att jag ska skriva adressen här.... Kram tillbaka :)

      Radera
  21. Kommit på någon ny adress till bloggen??? Saknar din familj så de gör ont!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snart snart.... Håll ut! Inte ska det behöva göra ont heller!!

      Radera
  22. Skulle bara kika in och se om du var igång igen.Saknar att läsa om er! Tålamod, tänker jag men vill inte vänta.

    Kom snart tillbaka.
    Kram från Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Karin, nu behöver du inte vänta längre :)

      Radera
  23. Det ska bli roligt att läsa din helt egna blogg. När och var kommer man att hitta den? / Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Emma! Du hittar den här: www.mississhippie.blogspot.com
      Kram :)

      Radera