torsdag 8 november 2012

Långa strumpor och varma skor.

Vid detta laget är det nog kallt om fossingarna om man inte har köpt några vinterskor än. Jag fick ärva ett par, i stort sett oanvända, av Isabelle (min brors tjej) och jag älskar att ha skor på mig. Stumpor gillar jag inte alls, de brukar jag dra av. Det värsta är när man får på sig såna där strumpor som aldrig har nåt slut. Jag drar och drar och drar (och ibland hjälper brorsan till) men de går liksom ändå upp till naveln och är evighetslånga. Men skor däremot, jag brukar jag gå och hämta en i hallen och sen går jag fram och viftar med den till mamma eller pappa och säger "Eeee! Eeee!" upprepade gånger och lyfter ena foten om de nu inte själva kan räkna ut att det är där jag vill ha den. Då brukar jag få det. För de tycker det är så himla sött när jag gör så. 

Superdupersöta om ni frågar mamma. Aaaaalldeles för långa om ni frågar mig. 
Från Lundmyr of Sweden. 

Mina drömskor är Todds skor. Såklart. Dels för att det är hans men även för att de är så stora att jag bara kan stoppa ner min lilla fot utan hjälp och men tillräckligt små för att ändå sitta kvar när jag börjar gå, till skillnad från mammas och pappas skor som bara ramlar av. Önskar mig lika stora skor i julklapp, stl 28 tack.

Jag var med och valde ut dessa till Todd och vi är lika nöjda båda två med valet. Finns att köpa HÄR.

När Todd skrev den här bloggen så hade han ett samarbete med byKier som ni kanske känner till. Det är iallafall ett danskt skomärke som gör kvalitetsskor för barn (ja, och vuxna med men här fokuserar vi på det viktigaste ;). När jag tog över bloggen var jag så liten och mitt skointresse kom först när jag lärt mig gå så jag brydde mig inte så mycket om det där samarbetet. Men nu när jag snart passerat 13-månaders strecket och har ett betydligt större skointresse så tänkte jag att jag kanske kunde återuppta det. Om de nu lever upp till mina höga förväntningar vill säga. Och nu när jag varit inne och kollat så ser jag ju att de har vansinnigt snygga vinterskor där...


Hade gärna stuckit ner mina fossingar i en stooor storlek i någon av de här vintergodingarna från byKier.

2 kommentarer:

  1. Snygga skor!

    SvaraRadera
  2. Tack för tips. Här har vi nämligen en som ännu inte köpt.... Wooops. Tack för en bra blog! Hälsningar Frida

    SvaraRadera