måndag 26 november 2012

Monday

Ja men här är jag ju! Lillsyrran. Någon som undrade var tusan jag hållit hus. Medan resten av familjen har varit på utflykt så har jag minsann roat mig på egen hand. Jag har lekt med mina nya kompisar och alla som kommit i min väg har fått baskiluskan. Det var ju inte meningen såklart men roligt har vi haft. Min nya bästis heter Cilla. Hon fick ta sig an mig med en timmes varsel när mammas original barnvakt (Momo) blev sjuk. Vi hade inte träffats förut och hade jag varit Todd hade mamma aaaaaaldrig vågat lämna mig men är man andra barnet så är det mesta lite mer easy. Och tur det för jag har haft det väldigt bra!

Satt här en stund och funderade på att blogga men struntade till slut i det. Även jag behöver lediga dagar.

Gillade volangkanten på den här kudden så den kräkte jag lite på och gjorde till min. 
Vi barn kommer undan med sånt. Testa det!


Cilla lärde mig göra collage!

Ny- och yrvaken. Se så glad min kompis är som får hänga med mig! 
(Synd att hon skulle ligga däckad dagen efter.... förlåt Cilla!)

Jag var inte helt beredd på denna men här är vi iallafall på promenad.

Men nu är livet som vanligt igen och det är skönt det med. Familjen är hemma och jag sover i min egen säng. Åtminstone halva natten, nån måtta får det ju vara. Jag testar ljud, pappa och mamma säger jag ju felfritt och "ack" för tack som ni redan vet. Jag har lärt mig göra give-me-five och det tycker jag är hysteriskt roligt. 

Idag är det måndag och då går jag och Momo på sångstund på biblioteket. Jag är aktiv i sånggruppen till skillnad från min bror som var mycket mer försiktig och iakttagande vid samma ålder. Imse vimse kan jag nästan alla rörelser till. Om det nu är en merit, det är ju mest upp och ner och sen upp och ner en gång till med händerna. Och lite åt sidan när man spolar. Men ändå! 

Nä mina cyberspacevänner (heter det så?!), nu ska jag sova och låta mamma dricka Spicy Chocolate Kusmi Tea, ta en kvällsmacka och läsa en välbehövd bok som kom med posten idag som en glad överraskning från en fin vän. Pappa är och lyssnar på Swedish House Mafia i Köpenhamn. Som min sångstund idag fast för vuxna förklarade mamma. 

Godnatt
 

1 kommentar:

 1. Heeeej Anni,

  Så roligt att höra från dig och höra vad du gjort. Ser på bilderna att du inte var helt tipp topp, hyn hade inte alls den lyster den brukar.

  Trevligt med nya väninnor, hoppas du får behålla Cilla .......:)

  Själv ligger jag hemma idag och surar, pröva, det är inte så dumt Anni, det är en sådan sak som kan få väldig fart på både mamma och pappa!

  Hälsa din bror att det var väldigt roligt att läsa om hans sista resa!

  Ebba

  SvaraRadera