måndag 17 oktober 2011

Jag och min baby

Nu ska ni få höra något makalöst! Imorse när jag skulle gå ut och hämta tidningen så låg det en liten baby nerbäddad i en korg vid brevlådan. Jag tog mig naturligtvis an den lilla babyn, som ännu varken fått namn eller fastställt kön.

Babyn är liten och söt och jag har fullt sjå med att mata, byta blöja och hålla ett öga på Lennart (mormors vovve) som gärna går fram och pussar henne. Då gör jag stopptecken med handen och säger "Nej, MIN!". Man är ju lite överbeskyddande såhär i början...

Baby levererades dessvärre utan kläder så jag måste se om jag hittar några i den lilla storleken. Nu ska vi snart på sångstund, jag och min baby!

3 kommentarer:

 1. Oj, vad duktig du är att ta hand om din baby! Ser stabilt ut! :)

  SvaraRadera
 2. Trillade in här från Gynnings blogg. Helt underbar blogg! Sitter och fnissar högt för mig själv :-D

  Grattis till nya tillskottet!

  SvaraRadera
 3. Hej Todd!

  Det ser ut som en Corolle docka du har fått? Antingen så får lilla dockan önska sig kläder som finns att köpa som tillbehör. Eller så ber du mamma och pappa att köpa prematurkläder till den. Vår dotter var bara 36 cm lång och vägde 1051 g när hon föddes 2009. Hennes docka Emma som också är 36 cm har dotterns avlagda prematurkläder på sig varje dag. Bra för både docka och dotter. Det ger också lite perspektiv till mamma och pappa som för två veckor sedan fick en lillebror till dottern. Det hjälper oss att minnas hur det var då och hur glada vi ska vara nu, över att den oroliga tiden är förbi.

  Kram och grattis till lillasyster!

  SvaraRadera