fredag 14 oktober 2011

Minnen från magen

Om ni inte tror att vi barn förstår vad en bebis i magen betyder så har ni fel. Ni kanske har glömt men med tanke på att det inte var så länge sen jag själv huserade där så minns jag mycket väl. Och nu när det har flyttat in en ny bebis i mammas mage så kommer det upp lite roliga minnen från när jag själv bodde där:

Här är vi bara tre som vet! Jag, mamma och pappa. Vi firade med en helg i Köpenhamn. Jag var inte många veckor, i full gång att installera mig i min nya bostad. Det var en rolig tid sådär precis i början, mamma och pappa spekulerade så mycket om vem jag var, hur jag skulle se ut, vad jag skulle heta, hur jag skulle vara och hur livet skulle förändras när jag kom. Jag kan ju säga att de var heeeelt ute och cyklade vid några tillfällen ojojoj haha. Jag fick många goda skratt där inne!

Här hade jag kommit tillrätta i min enkla boning. Aningen färglöst och mörkt där inne men jag hade gott om plats att göra volter och leka med navelsträngen.

När jag började växa till mig och gjorde mig hörd genom sparkar så fick jag bekanta mig med resten av familjen som klappade magen och ville känna. Här är jag med Faster C i Italien som för övrigt även var en av de första att göra sig förstådd inne hos mig. Men en sådan hög, tydlig och skånsk stämma var det inga problem för mig att höra vad hon sa.

Man kan nog kalla mig lite av en partyprins! Jag älskar att höra musik och dansa och blev väldigt glad när mina päron tog med mig på ett hejdundrandes tredagarsbröllop i St Tropez. Jag skaka rumpan till Pitbulls "I know you want me" och njöt av sorlet, festen och alla glada utrop. Nu när mamma är gravid igen och skuttar runt till Pitbulls "Give me everything" så börjar jag ana ett mönster. Nästa gång de kommer med en sommarhit så kan jag nästan slå vad om att det är en ny bebbe på gång?!

Nu började det bli lite ont om plats där inne. Jag kickar och hickar men gör inte lika smidiga volter längre. Mamma förser mig med det jag gillade bäst, Pucko/Cocio och avocado. Här är jag med Momo & Mofa som verkade längta mycket...

Afrodans i sjunde månaden is the shit säger jag bara. Jag tror det var här jag fick mitt krulliga hår!

Och så min fina Farmor såklart! Bandet mellan oss kände jag redan inifrån magen. Hon pratade med mig, klappade, berättade vem hon var och att vi snart skulle ses.

Och här har vi dem! Tjattermajorna!
Mamma och Viveca (Isabelles mamma) lärde känna varandra när de båda var gravida tärnor på Hannas & Mickes bröllop. Jag försökte få kontakt med Isabelle redan då men det är rätt dålig täckning när man ligger inlindade i varsin sovsäck i en mage så det gick inget vidare. Men jag kände hennes närvaro!

Två veckor innan jag flyttade ut tog päronen med mig på en äkta Oktoberfest. Det blev en fin avslutning på tiden i magen. Här står jag på huvudet och även om det är en konst i sig så är det inget man vill göra för länge så jag började förbereda för utflytt.

1 kommentar:

  1. Blir alldeles rörd.. Ni är SÅ fina! Todd, snart är du storebror! Världens finaste! Puss på er!

    SvaraRadera