måndag 31 oktober 2011

Natti natti

Ja mina vänner. Nu har jag lyssnat sönder på Gubben i lådan. Men så bra den är! Jag hörde den första gången igår morse och tappade räkningen någonstans på 200.... Andra favoriter som går varma här hemma är Nyss så träffade jag en krokodil, En elefant balanserade och Oh aj aj aj aj buff. Kul att det verkar som så många av er också gillade den, Emma skrev att den räddade hennes inställda Rihanna-konsert-kväll. Och DET är bra betyg det :)


Förresten så verkar det som om vårt trick med halloween-kidsen blev lyckat! När vi kom hem stod dörren till lekstugan öppen och godispåsen var borta (tyvärr för vi var ganska sugna på den när vi kom hem kom vi på).

Nu har jag nattat syster, det är min nya grej. Jag håller om henne när hon ligger i mitt knä och klappar och gosar henne. Skriker hon så säger jag med min lenaste röst "Såja lillebor". Då rättar mamma mig och säger lillasyster men äsch det kan väl inte vara så noga?! Bara för att hon (mamma alltså) precis har lärt sig att det faktiskt är en tjej! Det är iallafall väldigt mysigt men också väldigt sövande att natta henne, det slutar oftast med att vi somnar båda två. Något jag måste ärvt av pappa, han gör likadant när han nattar mig.

Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Jadu Todd. Du räddar väldigt många kvällar så du får toppbetyg alla dagar i veckan. Att du sen verkar vara så himla snäll och fin mot din syster ger dig en stor guldstjärna. Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. carola sjöberg03 november, 2011

  Gulli du... Ta hand om din syster. Det är det finaste du har. kramen carola

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till att Du blivit storebror!!
  /morfars bror Henrik o Pippi

  SvaraRadera