fredag 18 januari 2013

Tidig morgon

Härom morgonen hände en rolig sak. Mamma tyckte iallafall att det var jäääättekul när hon hörde det. 

Vi, barnen i familjen, sov hos Momo & Mofa eftersom päronen skulle upp och jobba så vansinnigt tidigt nästa morgon. Det innebar att Momo skulle lämna oss på dagis. Efter en mysig men lite stressig morgon så kom vi iväg till brorsans dagis lagom till frullen och pussade honom hejdå. Men när vi skulle gå kunde inte Momo hitta sin ena sko. Den var borta! Puts väck. Jag och Momo letade igenom hela kapprummet. Inte ens jag, som är så bra på att dra i lådor och rota fram allt möjligt, kunde hitta hennes andra svarta Ballykänga. 


Fröknarna och alla barnen hjälpte oss i jakten men ingen kunde hitta Momos sko. Så Momo fick till sist låna en av fröknarnas skor så vi kunde köra hem. 

När Momo senare kom tillbaka så fick hon veta att nej....tyvärr så var hennes sko borta. Skattjakten hade fortsatt under dagen men utan framgång. DÄREMOT hade de hittat en trätoffel. Momo tittade förvånat på den, vände och vred och konstaterade att ja...men jo.... Det var ju hennes.

Hur man kan gå med en känga och en träsko utan att tänka på det vet jag inte. Men jag gillar det och tänker anamma beteendet. Tack Momo!


11 kommentarer:

  1. Kan inte sluta skratta :)
    Tack för en underbar blogg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Underbart!!! Så fruktansvärt roligt!! Kan nästan se Marie framför mig!! Er familj är lika galen som vår!! Stor kram Lisa S

    SvaraRadera
  3. Hahaha fantastiskt! Vilken härlig mormor :)

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha! Underbart! Krama mormor Marie från GGG.

    SvaraRadera
  5. ja, det var faktiskt helt galet,

    SvaraRadera
  6. HAHAHAHAHAHAHA!!
    Heja momo!

    SvaraRadera
  7. Åh det är ju fantastiskt roligt!

    SvaraRadera
  8. :-) Vilken kul mormor!

    SvaraRadera
  9. Haha dagens garv gav det mig :) Det är kärlek att sätta er barnbarn i första hand och sen ta vad man har till sig själv i all hast :D

    SvaraRadera