tisdag 17 april 2012

Härliga läsare!

Häromdagen bad jag ju er maila in och berätta vad ni hittade på. Tanken var att jag skulle skriva om det direkt men så kom lite annat emellan som ni vet så inlägget kommer först nu. Men det kvittar ju! Tack för fina bilder och hälsningar, vilka härliga läsare jag har! Det här tycker jag är en bra idé, kommer jag be er göra fler gånger.


 Hej!
Agge låter mig hälsa att han har varit på Ikea och käkat korv! För övrigt tycker han att det är ett toppenställe eftersom både han och hans föräldrar får motion. Han springer, de jagar. Ha en fin kväll och hoppas snart att ni slipper vattenkopporna. 

Kram Anna och Agge

Hej Todd!
Jag håller på att inskolas på Dagis. Började i Tisdags och det känns bra än så länge, Mamma ha precis lämnat mig för en liten stund, själv för första gången.. Hur gick det för dig när du skulle inskolas? Tycker du om dagis? Ha det gött polarn!

Kram Hannes

trippelh.blogspot.com

Hej Todd (och Anni)!
Just idag har jag min allra första sjukdag från förskolan (dagis). Hostan och snoret gör dessutom att jag inte sover så bra. Jag sitter och äter frukost för tillfället och resten av dagen kommer nog bestå av att leka med min pappa. Hoppas ni har en bra dag! 

Kram Theo

Tjena Älskling!
Pappa här. Jag är på jobbet och har fullt upp som du ser... 
Funderar på nya solglasögon, vad tycker du om dessa?
Ses ikväll! Du är bäst.
Puss P


Hallå!
På vårt jobb börjar alla dagen med att läsa iTodd. Det är typ obligatoriskt. Jag tycker det borde införas på alla arbetsplatser. Just nu sitter jag och ska hjälpa till att lansera en ny grej i Sverige. Håll utkik efter det du. Mer än så kan jag tyvärr inte säga i dagsläget.
Kram Em

4 kommentarer:

  1. härligt med alla inläggen,
    pappas solglasögon,
    = snygga, som han själv.

    på min arbetsplats, avslutar vi alltid med
    en iTodd:are

    SvaraRadera
  2. Vilken bra idé :) Så himla härlig blogg :) !

    SvaraRadera
  3. Super snygga solglasögon Pappa P! :) Hoppas vi ses snart! Pussar & Kramar Party pinglan...;) E

    SvaraRadera