söndag 28 april 2013

Goblin & Co.

Det är alltid lika roligt och spännande att få hem muttilajnen (eller pappilajnen med för den delen) från jobbet. Som idag när mamma kom hem. Ibland - men obs! - bara ibland, har hon köpt med sig något till oss. Idag var det visst ibland. Jag fick en bil tut-tut! Brorsan har ju en miljon bilar så det är skönt att kunna säga att jag faktiskt också har egna bilar, som bara är mina. Och så fick jag en cool jeansjacka som ni ska få se på. Storebror fick några läskiga gubbar som han brukar prata om...

Sandman, Goblin och Doc Octupus i fronten. Sjuuuuukt läskiga och mamma har konfronterats med allihop. Hon är modig hon. (Eller?!)

Sen brukar hon berätta om sina resor. Var hon varit, vem hon träffat, vad hon gjorde och så brukar hon visa bilder. Just ikväll berättade hon att hon träffat Goblin, en av de läskiga gubbarna som storebror fick. Alltså, lite tror att jag hon skojade men hon grävde liksom en grop hon inte kunde komma upp ur så nu tror både jag och min storebror att Goblin har kastat pumpor på henne och en hel massa andra människor som råkade befinna sig i den stora byggnaden men att de räddades av Spiderman som fångade pumporna och fick Goblin att bli snäll igen. 

Mamma tar skydd från pumpor.

Sen visade mamma bilder för Spiderman och Goblin när vi klättrar i träd hos Fafa och de blev mäkta imponerade. De bad henne hälsa till oss att vi är grymma på det där.

Världens bästa klätterträd finns hos Fafa.

Sen bläddrade vi igenom lite fler foton i mammas telefon men där kom hon av sig. Det fanns ingen story. Eller jo storyn som fanns avslöjades. Hon ville nämligen själv så gärna att det skulle vara så fint väder som man tänker sig på Palma att hon helt enkelt låtsades att det var 25 grader och sol, att hon låg vid poolen med en Sangria och hade det gott.

Filter? Oh yes!

I själva verket såg det ut så här. Öööösregn och American fastfood. Avslöjad!

Och så har de visst fått nya serveringsvästar på jobbet.

Hur som helst så är det mysigt att hon är hemma igen, mammi. Hon verkar har längtat massor efter oss! Alltid så glad och busig när hon kommer hem, hon har faktiskt blivit gladare sen hon började jobba. Hon var glad innan också men lite rastlös tror jag. 

Nej nu måste jag sova. Alla andra gör det här hemma...
Facebook smileys Cool

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar