fredag 12 april 2013

Nu är det banne mig inte påsk längre.

Tänkte ett tag låta inlägget om påsken ligga kvar till nästa påsk men så ångrade jag mig. Det är ju så långt till dess... Av någon anledning så hänger inläggen ihop med mammas arbete (?!). Märkligt. Det har ju inget med min blogg att göra.

Men....vad gör Momo på mojjans jobb?!

Nu ska vi se vad som hänt sen sist. Jag har ju börjat på mitt nya dagis som ni kanske vet. Det går alldeles utmärkt, känner mig redan som hemma. Men det är klart att det är en omställning, jag är rätt trött (läs sur) när jag kommer hem och är inte upplagd för skämt. Hade helst gått och lagt mig kl 17 men de gör allt för att hålla mig vaken till åtminstone 18.30. Men det är nåt med min säng - den gör mig pigg. Nästan alltid samma sak, när jag väl får sova så blir jag pigg och det kan ta en hel timme innan jag väl somnar. Har ni också upplevt det?!

Storebror har fattat grejen med att ta hem kompisar och det vill han helst göra varenda dag. Tja, för min del innebär det ju ögongodis och en herrans massa dans till Gagnam Style som spelas på repeat här hemma... Killarna hoppar i soffan och jag hänger på. Bästa leken!

Dansa, bygga koja och tatuera sig står överst på roliga lekar.

 
My first BFF.

Andra saker som hänt är att bästa Moster J har fyllt år, mamma och Momo har varit i Paris, Moster A:s mage har blivit ännu större men det hindrar inte henne från att ge mojjan hårda träningspass, jag har växt på längden, brorsan har slutat med blöja på natten (jag ville också testa, inte så bra), Vilja har lärt brorsan stå på huvudet (gick inte heller så bra när jag testade) och säkert en massa annat kul som jag inte kan komma ihåg just nu.

Fina Moster J!

Och sen har jag funderat lite. Och jag tänker på att jag snart ska sluta blogga. Känner inte att jag hinner med att rodda en blogg i mitt hektiska 1,5-års liv. Det tar tid förstår ni kära läsare. Jag har ett jobb att sköta nu (läs dagis).  Och jag har för mycket spring i benen för att sitta och blogga. Bara så att ni är beredda.

Livet!

9 kommentarer:

 1. Näää sluta inte!! :( /Nina

  SvaraRadera
 2. Blev sååååå glad över ett nytt inlägg!!!!!!!!!!!!!! MEN sen då, SLUTA INTE BLOGGA!!!!!!!!!!!!!!!!! Stor kram Lisa S

  SvaraRadera
 3. Kom inte på tal att sluta

  SvaraRadera
 4. neeeeeej, din blogg är ju den bästa!!

  SvaraRadera
 5. NEJ SLUTA INTE!!!!!

  SvaraRadera
 6. Neeeeeej sluta inte!!!!! Jag älskar att läsa din & din familjs blogg

  SvaraRadera
 7. Jag förstår att du har ont om tid, men din blogg är den roligaste av alla bloggar! Snälla, gör ett försök att fortsätta blogga.
  Hej från Lotta Lux

  SvaraRadera
 8. Åh, jag hoppas att ni aldrig slutar att blogga!! Kram!

  SvaraRadera
 9. Nej sluta inte!!! Kram Ida

  SvaraRadera