måndag 9 april 2012

Skinn

Nu är jag helt kvitt vattenkopporna, några små skorpor kvar men inget jag märker av. Nu återstår bara att se om LillSis har blivit smittad, det bör väl visa sig snart. Något påskfirande på dagis fick jag inte vara med om, men det gör inget för det fick jag nog av förra året. Men jag har firat ändå! Påskharen tittade förbi, fort som attan men ändå. Han hann värpa två hyftsat stora ägg ändå, som jag fick leta upp i skogen.


Men nu lämnar vi påsken bakom oss! Nu vill jag ha mer vår i luften och varma dagar så att jag kan börja använda min skinnjacka som jag invigde i helgen. Jag har aldrig haft skinnjacka innan och var inte riktigt beredd på den effekt den hade. Jag fick liksom en helt annan attityd, plötsligt åkte pannbandet på och jag började bryta på engelska. Och jag blev nog ett år äldre på kuppen. Fatta - 3 år, skinnjacka, pannband, hello, yes och bye bye. Det är bara gitarren som saknas. I´m too cool for playschool.

Bruce

Todd

6 kommentarer:

  1. Oj, du ser ju supercool ut, Todd!!! Kram Lisa S

    SvaraRadera
  2. Todd, var har du (din mamma) hittat din fina blåa mössa någonstans? Antar att det är din mamma... :)

    Tage

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den fin! Den har Farfar köpt i Italien så den vet jag inte märket på tyvärr...

      Radera
  3. Gull!!! Och stor kram till minigull! Kanske Adam behöver sig en prick eller två? Om inte annat så önskar vi oss en dos av er! Kramar

    SvaraRadera
  4. Woop. coolaste killen i hela Skåne!

    SvaraRadera
  5. Finaste ni! Era inlägg förgyller vardagen. Klockrena bilder på coola Todd och flickigt söta Annie med Gynningsmyckena på tidigare bilden. Ni är underbara!

    SvaraRadera