onsdag 30 mars 2011

Skotips mottages tack

Var köper man snygga skor i min storlek? Har ni några tips? Nätet funkar fint, Emma tipsade om Brandos. Finns det fler? Jag har ju sett många snygga skor men alla är ju så stora... På tok för stora. Jag behöver lite mindre modell.

Dessutom har jag och mina föräldrar så extremt olika smak har det visat sig. Så jag får ta saken i egna händer.



Dessa kom mamma hem med. Funktionsdugliga säger hon. Mycket möjligt säger jag men också ganska så jättefula.



Dessa kom jag själv hem med. Riktigt snygga och så mycket jag.


4 kommentarer:

  1. Hej Todd! Eddie här igen!

    Min mamma satsar även hon på funktion... Jag ÄLSKAR skor o har alltid gjort!! Helst ska de ju vara snygga så klart! Bästa tipset jag har är nog att skicka ngn släkting till Kina el nåt sånt!

    Min farmor o farfar har varit dit några gånger o alltid kommit hem med snygga, sköna skor till mig!!! sist fick jag ett par snygga röda Converse men de är nog lite stora än tyvärr..

    Vi har ju fortfarande VINTER här men det börjar gå mot vår o jag var väldigt nöjd när jag fick ha mina nya, fina, röda stövlar till dagis idag!

    Mille (min tvillingbror) åker till Skåne på tisdag o moster har sagt att han kan ha sina joggingskor då!! Har ni verkligen så mycket sommar där du bor el luras de bara för att brorsan ska frysa om fötterna??

    Mille säger iof att skåne o Thailand är samma sak o att han ska åka o bada näsa vecka så ni måste ju verkligen ha sommar!

    Jag längtar verkligen till sommaren!!

    Kram Eddie

    SvaraRadera
  2. Ajabajakids.com har märket Angulus och Bisgaard. De är danska märken och har sjukt fina skor till barn i din ålder! Ajabaja finns ju här i Malmö om du vill prova!

    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. JAG VET!!! Köpte Timberland skor till Casper igår! PERFEKTA! Funktion och ganska snygga -
    349 kr..ganska bra pris också.
    Jag mailar en bild till dig...KRAM

    SvaraRadera