onsdag 28 mars 2012

Förhandling uppskjuten

Vi är inte klara än jag och syrran. Hon har framfört sina idéer och jag har tagit dem till mig så ska vi prata igen i slutet av veckan. Hon vill utveckla iTodd men jag är tveksam.

Anledningen till att förhandlingen är uppskjuten beror bl a på att jag har sår i öronen. Hon diddi-daddar så mycket att jag knappt får en syl i vädret och har visat en helt annan sida än jag tidigare sett. Hon säger ifrån oftare och högre. Vad är det med henne? Är det halvårskrisen som närmar sig? Varför är förresten livet indelat i kriser, jag har hört talas om så många sådana som kommer framöver, ofta i samband med att man fyller jämt verkar det som; 30-års kris, 40-års kris osv. Och ska det börja redan nu, vid ett halvår så är det bäst att skaffa en krisplan att ha i beredskap.

Igår eftermiddag fick jag hög feber och var rätt slö. Och imorse vaknade jag med små röda prickar över hela kroppen... Känner mig för övrigt rätt pigg men har tagit ledig från samtliga uppdrag idag och tänker bara slappa. Och se vem som blir den lyckliga vinnaren av Snutten!


2 kommentarer:

  1. Stackars Todd, krya på dig!! Hoppas syrran kan rå om dig lite. Och nu är vi spända på vem som vunnit!! Kram

    SvaraRadera