torsdag 19 maj 2011

SPOONERY


Det är inte lätt att veta vilka olika dagis alla går på men nu har jag och Isabelle räknat ut att hennes pappas dagis iallafall heter Spoonery. Jag tror att det är ett matlagningsdagis eller nåt?! Verkar väldigt populärt, nytt och fräscht ska det vara och många som vill gå just där. Han hade nog tur som kom in. Man vet aldrig, kanske finns det en plats över. Gå dit och testa vetja - Spoonery! Jag ser fram emot ett besök snart.

4 kommentarer:

  1. Vad spännande, det ska jag prova nästa gång jag är i Malmö. Hoppas att du & Isabelle kanske är där då?! Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Hej Todd!
    Mitt namn är Memphis, brukar kika in på din blogg då och då, Mycket roligt att följa dig!
    Nu är det så att jag snart ska börja dagis och letar efter en tuff ryggsäck. Mamma funderar på en minikånken men kan inte välja färg.
    Vad har du för väska till dagis?

    Kram Memphis

    SvaraRadera
  3. Hej Memphis! Vilket fint namn!! Aldrig hört förr men nu när jag hör det så känner jag att jag gillar det!! Jag tycker din mamma gör rätt i att köpa en MiniKånken för en sån har jag och den kan jag bära själv på ryggen. Jag har en mörkgrön. Jag & Isabelle har sedan länge planerat en utflykt med våra väskor. Håll utkik efter det så ska du se så mycket man får plats med. Fast det blir nog först om två veckor för hon är bortrest tyvärr. Kram till dig :)

    SvaraRadera
  4. Var och åt lunch på Spoonery idag....världens godaste mat, och helt underbara bröd!!
    Tack för tipset Todd!
    Kram från Sanna!!

    SvaraRadera