lördag 3 december 2011

Hokuspokus

Jag har oanade talanger. Jag kan nämligen trolla! Nu trollar jag bort och fram saker hela tiden, kan inte låta bli. Jag trollar så att lampor tänds och lampor släcks, trollar bort och sen snabbt fram nappen igen, trollar bort bilar, trollar fram bilar, ja jag trollar med det mesta! Jag försökte trolla bort Annie när hon gapade lite mycket men det gick inget vidare. Men hon blev tyst så det funkade nog lite ändå. Man måste säga hokuspokus och snurra med trollstaven, det är viktigt. Jag förkortar hokuspokus kort och gott till "fokkus" som pappa missuppfattade första gången jag skulle trolla för honom och serverade mig frukost.

Här trollar jag så att lamporna i Momos jularrangemang tänds. Jättefint! Hon har hängt upp ett helt träd (nästan) i taket och pyntat. Det är det senaste säger hon, in med grenar i hemmen!

1 kommentar:

  1. Du är ju för rolig, Todd!! oj vad jag skulle vilja se dig trolla!! Igår träffade jag min systerson som är två månader äldre än du, så mysigt!! Din mormor har det så fint hemma!! Får kanske åka förbi o titta på grenen!!! Kram Lisa S

    SvaraRadera