söndag 23 december 2012

Bara några timmar kvar...

Imorgon är det JULAFTON! Storbror har, under tvång, satt ut gröt till Tomten. Han var sjukt osugen på att göra det och förstod inte varför Tomten inte kunde få gröt när vi ses istället för att äta den ute mitt i natten, men han gick motvilligt med på det ändå till sist. Som vanligt är det Ma&Pa här hemma som är mest ivriga att sätta traditioner nu när vi är en egen liten familj. De kokar och griljerar skinka så det står härliga till, klämmer på paket, hänger upp julstrumpor, hurrar över snön som kom idag, håller utkik efter tomtenissar, bakar julgodis, spelar julmusik och involverar oss så mycket de bara kan. Men Todd vill mest leka med sina bilar, som han alltid gör och jag vill ju göra som han gör så jag hänger på. Kanske vi är lite mer heta på gröten nästa år när vi är lite större. Men det märks att julafton är en stor dag för päronen, det gör det. 

Glöm nu för sjutton inte att tävla på lucka nummer 11 där ni kan vinna en robotdammsugare från Philips, det gör ni HÄR. Och kl 00:00 inatt öppnas den sista luckan som håller öppen ända till nyårsafton. Och eftersom det är så trevligt med tävlingar kickar vi igång det nya året med en tävling till. Nåt luktegott.

GOD JUL!

Gröt till Tomten.

Snälla mamma, kan vi gå in nu?

2 kommentarer:

 1. God Jul till dig, brossan och päronen.
  Hoppas ni får en underbar jul. Lagom mycket god mat och MASSOR med klappar för det vill barn ha. Vuxna brukar äta för mycket, så mycket att de får ont i magen, så gör inte barn, barn äter tills de är mätta och sedan puttar de bort tallriken. Basta.
  Alltså, En riktigt härlig Jul, massvis med julklappar och så hörs vi igen efter julen. Kram

  SvaraRadera
 2. Tro mig, de där traditionerna kommer sätta djupare spår i dig än du anar Anni!
  Jag är född -90 och har två syskon -88 & -96.

  Mamma känner tydligen tomten och när hon sa till oss att han nog inte skulle komma klockan tio på förmiddagen som han alltid gör utan kanske vänta till eftermiddagen när släkten ändå var här så skickade vi en liten hälsning till honom. Vänligt med bestämt sa vi i kör att om han inte tänker komma klockan tio så behöver han inte komma alls.
  Det verkar som att tomten nu är på vår sida och kommer både på förmiddagen och eftermiddagern, fast mamma låtsas som att han kanske ändå inte kommer...

  SvaraRadera