lördag 15 december 2012

LUCKA NUMMER 8

Ibland när jag tar datorn så ser jag att mamma har varit inne och använt den. Ganska ofta glömmer hon att stänga ner de fönster hon har varit inne på och när jag ser vilka sidor hon besökt så slår det mig hur olika intresseområden vi har. Medan jag tar in det senaste som händer I drömmarnas trädgård och matar mig själv med all möjlig viktig information för att utvecklas så tittar hon på koppar, ljusstakar, lampor, burkar och sånt där tjafs. Eh vart är vi på väg?

Men OM det nu är någon av er läsare som råkar dela hennes smak så kan jag glatt meddela att bakom lucka nummer 8 döljer sig ett par vackra skålar från en av mammas favoritbutiker, Oscar & Clothilde. "-De har såååå mycket fint!" säger hon alltid förtjust och pekar på kuddar, skålar, koppar och massa annat. Pappa säger "mmm" och verkar inte riktigt ta notis. Men jag råkar veta att han i själva verket faktiskt är rätt duktig på att anteckna allt det där hon suktar efter för framtida klappar...


Så jag presenterar stolt ett set om fyra fina skålar från Oscar & Clothilde som vill flytta hem till någon av er.


Tävlingsfråga:
Vem är Oscar & Clothilde?

Skriv ditt svar i kommentarsfältet eller maila till itoddblogg@gmail.com. Tävlingen pågår till den 17 dec kl 23:59. Vinnaren presenteras den 18 dec. Ni får gärna gilla, dela eller länka :)

LYCKA TILL!

8 kommentarer:

 1. Malin Karlsson16 december, 2012

  Två sökande själar. En man och en kvinna, Oscar och Clothilde.

  Tack för en underbart rolig blogg!

  Malin Karlsson

  SvaraRadera
 2. Ett möte mellan två människor. Två sökande själar. En man och en kvinna, Oscar och Clothilde.

  Vilka vackra skålar! Hoppas på att vinna då det är skralt med porslin i huset eftersom det bor två

  vilda grabbar under tre här...

  SvaraRadera
 3. 2 sökande själar  ljuvliga skålar som skulle passa utmärkt hos oss


  finasre bloggen

  SvaraRadera
 4. Oscar - en medelålders engelsk författare och debattör. Letar efter det goda i allt och alla.

  Clothilde - en fransk kulturpersonlighet, rör sig i de fina kretsarna. Föddes med ypperlig smak och känsla.

  De båda älskar att resa, samla och drömma.

  Ett möte mellan två människor. Två sökande själar. En man och en kvinna, Oscar och Clothilde.

  Underbara skålar! Din mamma har bra smak, Anni. Hoppas att dessa får flytta in i vårt hem, vi behöver lite färg som lyser upp vårt vita och gråa hus! Speciellt nu på vintern!

  P.s Jag gillar! :-)

  SvaraRadera
 5. Skulle vilja tipsa om en tävling som jag har på min blogg! Där kan man vinna en supersöt klänning, - perfekt för din ålder! Den kommer från Cloo Collection och heter "The White Mink Dress". En likadan klänning har faktiskt skickats till Prinsessan Estelle! Var gärna med och tävla, jag skulle bli jätte glad! Du är ju en liten Prinsessa, Anni! :-)

  SvaraRadera
 6. Ett möte mellan två människor. Två sökande själar. En man och en kvinna, Oscar och Clothilde.

  Oscar, en medelålders engelsk författare och debattör. En excentrisk estet som lever ett rastlöst liv på resande fot. Outtröttligt betraktande, ständigt uppsökande det vackra i människor, ting och händelser.

  Clothilde, en fransk kulturpersonlighet, som vistas i kretsen av Paris konstnärer och intellektuella. Född med en utsökt smak och känsla för oförutsägbar finess. En karismatisk kosmopolit som gärna vill utmana i mötet med människor.

  Jag har gillat, nu gäller det bara att hålla tummarna också :)

  SvaraRadera
 7. Ett möte mellan två människor. Två sökande själar. En man och en kvinna, Oscar och Clothilde :)

  Min mamma samlar på dessa skålar och jag vill ge henne fler denna julafton... men vi har det dåligt ställt så har inte råd att köpa fler skålar...så därför önskar jag mig dom extra mycket !!!

  SvaraRadera
 8. Oscar och Clothilde var två sökande själar, som så många andra av oss på denna jord. De letar efter passion och de vackra tingen i livet. -Och visst lyckas de, så otroligt vackra föremål som förgyller tillvaron! Det hade varit fantastiskt roligt om skålarna fick flytta hem till oss och förgylla vår tillvaro lite extra.

  Må gott!

  SvaraRadera