fredag 21 december 2012

LUCKA NUMMER 11

Om jag slängde mig över lucka 10 så kan man säga att mamma bokstavligt talat knäböjde framför innehållet till lucka 11 och bad denna....spindel(?)...stanna hos henne. I vanliga fall skriker hon och viftar med armarna när hon ser spindlar men trots att det måste vara en av de största på jorden så avgudar hon denna sort.

-Det här. Det här mitt barn är en livsnödvändighet, säger hon allvarligt och tittar så djupt in i mina blå ögon att jag plötsligt känner att ja, jag älskar också denna sortens livsfarliga spindlar. Men jag skulle nog ändå uppskatta om någon av er kunde kamma hem den här vinsten för jag blir lite osäker på mammas beteende....


Lucka 11 presenteras i samarbete med Philips och bakom luckan döljer sig en robotdammsugare. Du kan läsa allt om den här. Den är 5 cm hög, går av sig själv och kommer in under möbler du annars inte kommer åt (utan att möblera om och det har man ju märkt kan innebära ett hmhm humör). Nu kommer väl mamma tävla som en galning men det finns ju vissa regler så du behöver inte ens försöka mojjan!

Däremot säger jag LYCKA TILL till alla er andra!

Tävlingsfrågor:
1. Vad är Philips Avent?
2. Motivera varför just du ska vinna robotdammsugaren.

Ditt svar skriver du antingen i kommentarsfältet eller mailar till itoddblogg@gmail.com. Tävlingen pågår till den 23 dec kl 23:59 då den sista luckan öppnas (och för er info så kan jag tala om att den sista luckan, nummer 12, är öppen ända till den 30 dec så att ni ska hinna fira lite jul däremellan). Gilla, dela eller länka gärna så blir ju glad!

10 kommentarer:

 1. Åsa Petersson22 december, 2012

  1. Philips avent är en serie säkra babyprodukter: tex, nappflaskor, bröstpunp, muggar osv.

  2. Jag har fyra barn, den äldsta är 13 och den yngsta är 5. För mig fylls dagarna av studier på högskolan och barnen spenderar sina dagar på skola, fritids och dagis. Mannen jobbar och kör hemifrån samtidigt som jag går upp på morgonen och kommer hem strax efter oss på kvällen.

  Vi är hemifrån nästan tio timmar om dagen och därefter ska alla våra behov tillfredställas. Barnen har utöver det vanliga(läxor, dusch, mat) även aktiviteter de ska köras till.

  Med en robotdammsugare i hemmet skulle vi inte bara "tjäna" in tiden dammsugningen tar utan vi hade även haft mindre konflikter och ett renare(!)hem. Vilken lycka!!

  SvaraRadera
 2. 1. Philips Avent är Philips märke för barn och babyprodukter som babyvakter, anti-kolik nappflaskor, pipmuggar mm. Produkterna, som är ordentligt forskade runt, är inspirerade av naturen och tas fram för att hjälpa oss föräldrar lite extra i vardagen!

  2. Nytt stökigt hus, två busiga hundar som fäller alldeles för mycket, en ännu busigare Nora som precis börjat krypa, en man som är värdelös (på att städa alltså) och mina diskbråck!

  God Jul på er!!

  SvaraRadera
 3. 1. De skapar produkter som hjälper till med barnets matning samt säkerhet och hälsa.

  2. Sedan vi flyttade i huset vårt;
  Har det blivit svårt;
  Att hinna med att renovera;
  Med detta kanske vi kunde städa lite mera.
  Detta paket vore underbart;
  Att ge vårt hem en ny start.
  Att städa är aldrig kul;
  Speciellt nu runt jul.
  Tänk vad mycket tid denna dammsugare skulle sparas;
  Det kan inte förklaras.
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

  Delat på FB här - https://www.facebook.com/kylielarsson/posts/382944721798055

  och på Twitter - https://twitter.com/kylielarsson/status/282627803558596608

  Gillat på FB också samt gillar Phillips Advent Sverige FB sida

  kylielarsson@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Philis avent, för barnens säkerhet...


  Den har stått högst på min önskelista,
  räcker väl att jag skriver det........

  Bästa bloggen
  SvaraRadera
 5. 1. Philip Avent är en serie produkter för hälsa och övervakning för barn, babyvakter, bröstpump, termometer osv.

  2. Att dammsuga är inte mammas starka sida. Med en robotdammsugare hade det kanske varit lite renare hemma. Underlättar för mig som leker mycket på golvet och stoppar allt jag kan i munnen. Även dammtussar.

  /Ebbe, åtta månader.

  SvaraRadera
 6. Deras produktserie som riktar sig till mamma o barn gällande olika produkter, allt från nappflaskor till larm etc

  Är mycket skeptiskt till att dessa små maskiner skulle kunna hålla rent så skulle jag vinna säger jag upp till bevis lilla spindel!

  SvaraRadera
 7. Det är Philips produktserie för föräldrar och barn. Det finns flera olika produkter i denna serie, såsom tex nappar och bitringar, väskor och presentförpackningar!

  Denna skulle jag gärna vilja vinna för att underlätta i vardagen. Då Antons farmor och farfar bor lite långt bort och hans morfar tyvärr inte finns med oss längre och hans mormor är svårt sjuk och rullstolsburen och därmed inte kan passa honom, har vi tur att ha Antons moster (min syster!) nära. Hon passar mer än gärna Anton och de tycker väldigt mkt om varandra. Lisa hjälper oss och hämtar Anton hos dagmamman ngn gång i veckan. Nu kommer vi dock till ett "men", Lisa har en jättefin och mysig hund, som alltid är med henne. När hon är hos oss är alltså Geilo med OCH han fäller..... Inte lite heller, så det här hade alltså varit en utmärkt vinst för oss alla!!!!! Sen, inte minst, är det en supercool grej med en robot, kommer ihåg när robot gräs klipparen kom, också cool!!! Kram Katta Ståhle Gunnarsson PS Jag har delat på FB och hittat hit via min syster som alltid "tjatar" om din fina blogg!!!

  SvaraRadera
 8. Philips Avent är framtaget för att hjälpa barnen i deras utveckling, genom smarta och innovativa hjälpmedel så som nappflaskor, amningspumpar etc. Framförallt tar de fram produkter för att främja säkerheten för de små.

  Vi skulle verkligen vara hjälpta av en robotdammsugare! Lillasyster är som ett yrväder och stökar snabbare än vad mamma och pappa hinner städa. Storebror är inte heller dålig på att stöka, men är bättre än lillasyster att hålla snyggt. Men nu till det stora problemet, den kommande renoveringen och mamma och pappa som jobbar och sliter. Tror verkligen att en dammsugare som skötte sig själv skulle göra susen! GOD JUL!

  SvaraRadera
 9. 1. AVENT utvecklar säkra och trygga barn och babyprodukter.
  Produkterna är inspirerade av naturen.

  2. Nu är det jul, här i mitt hus och rent skall det bli, för dammens tid är förbi.

  Städa under sänger, check. Det var ju lätt som en plätt.

  Med denna blir det alltid snyggt och rent. För den gamla tog ju så klent.

  God Jul Önskar Hugo, snart 2 år :)

  SvaraRadera
 10. Philips AVENT är ledande inom föräldraskap och babyprodukter. Philips AVENTs produkter omfattar amning, flaskmatning, Matning av småbarn, underlättar på ett hälsofrämjande vis.

  Att dammsuga är något som prioriteras bort en del i mitt vardagsliv. Ganska ofta faktiskt, inte på grund av lathet utan att det glöms bort i allt plugg.
  Att mormor gav mig hennes gamla dammsugare när jag flyttade för att börja plugga för två sedan gör inte saken bättre. Den suger helt enkelt. Men det skulle jag aldrig säga till mormor.
  Jag skulle heller inte berätta att jag inte dammsög innan jag lämnade lägenheten för jul. Tenta två dagar innan (och sex dagar efter) julafton kändes viktigare.
  Att ta studielån och lägga det på en dammsugare känns sjukt tråkigt...

  SvaraRadera