söndag 2 maj 2010

GRATTIS MOSTER!

Idag fyller min Moster Alice 24 år - GRATTIS! Det firade vi genom att gå till Slottsträdgården och äta födelsedagslunch. Eller ja, de andra åt och jag fick titta på... Jag blev frestad och tyckte det var ganska trist när jag inte fick nåt så då tyckte jag vi kunde rappa på lite. Det var trevligt men inte roligt som mina föräldrar säger ibland när de varit iväg på något som varit just det. Trevligt men inte särskilt roligt alltså. Men jag fick leka lite med mina Mostrar och det är alltid skoj. Dessutom träffade jag Viljas coola föräldrar men tyvärr låg Vilja och sov.

Nu är jag äntligen hemma och äter risgröt som är en av mina favoriter. Mamma ser rätt sugen ut men nu kan det gott vara hennes tur att bli frestad...


Ja förresten, mina föräldrar har en tendens att överdriva. Som ni vet ska jag ju ligga högt med huvudet nu när jag har ont i öronen men ska jag behöva vakna vid fotänden av sängen?

2 kommentarer:

  1. Vilken fin haklapp du har Todd! Puss på dig

    SvaraRadera
  2. Amen söte! Du får lära dina föräldrar att lagom är bäst. Konstigt att de inte vet det, juste det brukar svenskar ha koll på!

    SvaraRadera